Siirry suoraan sisältöön

Henkilökunta

Löökin vahvuus on ihmiset. Ammattilaisemme ovat ylpeitä voidessaan tehdä laadukasta ruokaa niin isolle joukolle oululaisia. Keittiömme on huippumoderni ja suurten annosmäärien vuoksi myös huipputehokas, joten henkilöstöämme voisi pitää keittiöiden huippu-urheilijoina, joilta tiimityö sujuu.

Ensin reseptiikka suunnitellaan huolellisesti vastaamaan tämän päivän tarpeita, mutta myös keittiön toimintaan istuvaksi. Ainekset mitataan ja kootaan valmiiksi kokonaisuudeksi, jotta kokit voivat keskittyä täysin työhönsä. Kun valmis kuuma ruoka tulee uuneista ja padoista, jäähdytys ja pakkaajat ovat jo valmiina. Samaan aikaan eri kokit valmistavat erikoisannokset omassa keittiössään. Ruoat ovat silloin valmiiksi pakattuna, kun minuutilleen saapuva kuljetus vie tuoreet ruoat eteenpäin ruokailijoille.

Ruokailijat

Me Löökissä valmistamme ruokaa Oulun kouluille ja päiväkodeille sekä Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen tarpeisiin noin 32 000 ruokailijalle päivittäin. Valmistamme esimerkiksi kastikkeita, keittoja, laatikoita ja paistoksia. Ateriakokonaisuus täydennetään muun muassa maidolla, leivällä ja salaatilla asiakaskohteissa.

Rekry

Kehitämme toimintaamme jatkuvasti, joten tarvitsemme uusia ihmisiä mukavaan porukkaamme. Avoimet tehtävät löydät Kuntarekryn hakupalvelusta.

Mikäli meillä ei ole sinulle sopivia työpaikkoja avoinna, voit lähettää vapaamuotoisen työhakemuksen sähköpostilla osoitteeseen info@looki.fi otsikolla Työhakemus.